Pengumuman...

Sekiranya anda menghantar emel ke saya dan anda tidak mendapat jawapan setelah itu, mohon di lihat 'spam' box anda...

it always happen when my kastemer sent me emel n it pop up at my spam not my inbox...

thank you... ^_0

Sunday, November 15, 2009

Tudung Paris (bawal)-4


ITEM SUDAH BERADA DI MALAYSIA

Tudung Paris(seperti bawal) Bersulam Tangan

sulam di atas kepala

dari Indonesia

Harga: rm40 ( termasuk post)

TPSA-28(WHITE)-SOLD


TPSA-27 (LIGHT CHOCOLATE) - SOLD


TPSA-26 (LIGHT PURPLE)-SOLD


TPSA-25 (TURQOISE)-SOLD



TPSA-24 (VERY LIGHT CHOCOLATE)
-SOLD


TPSA-23(DARK PURPLE)
status:available


TPSA-22 (LIGHT-ORANGE-PINK)
status: available



TPSA-18(CREAM)-SOLD




TPSA-11 (BLACK)-SOLD



TPSA-10(SLIGHTLY-DARK-GREY)
-SOLD
azz arhazza musir...

4 comments:

yellow_lollipop83 said...

xde stock kaler biru muda ke?

azz_arhazza said...

maaf yer, biru muda i tengok hari sabtu kelmarin xda pulak...dan sebelumnya pon tak pernah ada, die buat tak banyak warna...ade kalau very light purple... maaf yer...

Umisma said...

salam azz,
Salam ziarah n thx for the visit to my blog

Nice tudung2 ni semua
Boleh tak u suruh sapa2(model) pakai tudung ni so that boleh nampak lagi clear how it looks like on us...
thx,
kakUmi

azz_arhazza said...

ok, insyaAllah i try, tudung tu kt msia dah, i try pada tudung yang lain